Sophora Japonica Fidanı Dağıtımı

Sophora Japonica (Japon Soforası) ağacı arıcılar için büyük önem arz etmektedir. Görsel güzelliği ve -20 derece soğukta bile yaşayabilme kabiliyeti(genç yaşlarda donlara duyarlıdır) ile ülkemizin birçok bölgesinde olması gereken bir ağaç türüdür. Ülkemizin birçok bölgesinde temmuz ağustos ayları arasında nektar ve polen kaynakları azalmakta arılar bu kıtlık ile mücadele etmek zorunda kalmaktadırlar.

Ancak bu ayların sonunda bize kış dönemini geçirmemiz için gerekli olan genç arı neslini üretilmesi , arının yavruya yatırılması gerekmektedir. Tam da bu esnada Sophora Japonica ağacı bizim için bir çözüm olabilir. Temmuz – Ağustos döneminde açılan bol çiçekleri ile arılara polen ve nektar kaynağı olan bu çiçeği daha  tanımak isterseniz.

http://www.agaclar.org/agac.asp?id=746

https://www.gezenadam.com/flora/AI.php?ID=538

sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

 

Arıcılar.Net Sophora Japonica Fidan Dağıtımı ;

Fidanlar orjinal Sophora Japonica’dır.

1 yaşında ve çıplak köklüdür.

3 adet fidan ücreti : 5 tl’dir. 

Kargo Ücreti : 20 tl’dir.

Ödemeler EFT ve Kredi Kartı ile yapılabilecektir.

Sipariş için : www.aricilar.net/market adresini ziyaret ederek sipariş verebilirsiniz.

Her türlü soru ve önerileriniz için : aricilar.net@gmail.com iletişim kurabilirsiniz.

Aşağıdaki Katılım Şartlarını yerine getirenlere +1 fidan hediye olarak gönderilecektir.

 

Katılım Şartları :

  1.  Aricilar.Net facebook sayfasını beğeniniz. Beğenmek için tıklayınız.
  2. Bu konu paylaşımına +1 arkadaşınızı etiketleyerek , profilinizde paylaşınız. Paylaşmak için tıklayınız.
  3.  Bu sayfanın yorumlar bölümüne ” Sophora Fidanı istiyorum” v.b uygun bir yorum gönderiniz. Yorum göndermek için tıklayınız.

Hakkında arı terbiyecisi

İlginizi Çekebilir

Ana Arı İndirim Kampanyası

Türkiyenin Arıcılık Bilgi Platformu ve Arıcılık Haber Sitesi olarak siz değerli ziyaretçilerimize indirimli ana arı …

59 Yorumlar

  1. Sophora Fidanı istiyorum

  2. 3 adet sophora almak istiyorum

  3. vedat yıkıcı

    sofora fidanı almak istiyorum allah razı olsun arıcılık adına güzel bir hizmet

  4. Veysel sertdemir

    Slm fidan için bilgi bekliyorum

  5. Hasan ŞAHİN

    3. adet istiyorum.

  6. Sophora fidanı almak istiyorum

  7. Sigara fidanı, almak isterim. Fidanlar kaç yaşında. Tüplü mü fidanlar, açık köklü müdür.

  8. Mail attım bilgi bekliyorum.

  9. Fidanın fotoğrafınıda ekleyin.Fiyat uygun ama insanlar ne alacağını görsün.

  10. Arıcılar için çok güzel bir bitki. Çalışmalarınız için sizleri kutluyorum.Bu fidanları nasıl temin edeceğiz

  11. Cahit Telkök

    mümkünse 6 adet fidan almak istiyorum

  12. Arıcılar için çok güzel bir bitki. Çalışmalarınız için sizleri kutluyorum.Bu fidanları nasıl temin edebilirim

  13. Japon sophora bitkisini nasıl alabiliriz tşk

  14. Bitki hakkında çok güzel yorumlar okuyorum Ballı bitkilerin çoğalması için mutlaka bende dikmek istiyorum

    • Bulunduğumuz çevreye katkıda bulunmak çok erdemli bir davranıştır. Bundan dolayı sizi tebrik ediyorum. Sophora Fidanı hakkında Gerekli bilgilendirme email ile yapılmıştır.

  15. Bende 3adet istiyorum

  16. Göksel Güneş

    Japon sofora ağacı almak istiyorum.

  17. Yunus Emre KELEŞ

    sophora almak istiyorum

  18. Ahmet Gulbahar

    Hizmetiniz için teşekkür ederim. Bende japon sofura agaci istiyorum.

  19. Merhaba 3 adet fidan da ben alabilir miyim?

  20. Gökhan SARIÇİÇEK

    6 adet alabilirmiyz

  21. Selamlar fidanlardan istiyorum

  22. Ben bal üreticileri Birliği olarak sofora japonica fidanı istiyorum. İnebolu Bal Üreticileri Birliği 0536 3088975

  23. Fidan alma şartları nelerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir